Hinnared's Ravelli "Ravve"

1998-03-04 --> 2008-12-02

Ravve

"Ravve" var son till "Bamse". Född 980304.
Han gjorde raketkarriär och blev unghundsmästare i jakt vid sektionsmästerskapet FRK G-D. Sin första officiella jaktprovsstart i UKL gjorde han 1 år och 4 mån gammal och fick 1 Hp provbäst. Samma år fick han även ett 1:a pris vid Flatmästerskapet.
Året därpå tog han sina två 1:or i öppenklass. Han startade på FM även detta år men då i öppenklass, där han tog sig till final.
Han har även en del starter i EKL, där gick det inte gått riktigt lika bra. Det saknades lite "finlir" på vattendirigeringarna för att det skull bli något första pris. Han har tre 2:a priser som bäst. Han var med och representerade Gävleborg i Lag-SM fyra år i rad. Där vi har en del goda resultat när vi efter grundomgången kom på en hedrande 2:a plats. För att året efter vinna!
Har även representerat FRK G-D vid ett antal Utmaningar och Sektionskamper. Hösten -02 blev han Gästrikesektionsmästare. Det senaste priset som hedrats honom är Let´s Swings VP. Det har tilldelats honom för bästa resultat på jakt och utställning, SSRK Gästrikesektionen.
Han är också pappa till en kull tillsammans med Inkwells Sweet Fairy "Wella" från kennel Springpeace.

Stamtavla: Information från rasdata.nu

Meriter: Jakt, 2:a EKL. Utställning, 2:a JKL.

insert content here