KENNEL DUCKSTREAM S VALPAR ÄR

.Registrerade hos SKK
. Chip märkta
. Veterinärbesiktade innan leverans.
. Avmaskade
. Vaccinerade.

När du köper valp hos kennel Duckstream ingår. Informationsmapp om valpen, skötselråd, köpeavtal, veterinärbesiktning mm.
. Valpträffar ordnas under första året. Våra valpköpare är alltid välkomna att ringa eller hälsa på.
. Valppaket med mat som valpen är uppfödd på.
. 1 års medlemskap i Svenska spaniel och retrieverklubben för dem som bor i Sverige och för den som inte redan är medlem.
. Uppfödaren anordnar regelbundet träningar och träffar för alla kullar. Finns uppdaterade på hemsidan och på kennel Duckstream på  facebooks.
Men även utifrån valpköparnas eget initiativ.

Valparnas första 8 veckor och efter leverans

Valparna är uppväxta inne i hemmiljö. Under de tre första veckorna behöver tiken vara själv med sina valpar.Efter tre veckor när valparna redo att börja utforska världen,då är ni som valpköpare välkommen att hälsa på. Allt eftersom veckorna går tar de för sig mer och mer. De är med i köket där det slamras i kastruller, damsugaren blir de vana med och ny människor som kommer på besök
Givetvis låter vi valparna få umgås med våra andra hundar. Tiken kan i bland mot slutat bli ganska trött på sina valpar då är det skönt att kunna släppa in en av de andra som gärna tar på sig den uppgiften.Valparna brukar bli väldigt vana med hundspråket och säkra på att tyda signaler.

När valparna börjar att äta valpfoder har vi tränat dem med pipa. Valpen har hört inkallningssignalen vid varje utfodringstillfälle.
När du vill köpa valp av oss, kontakta oss via mail eller telefon.Om du mailar oss vill gärna sedan ha en personlig kontakt. Genom att du t.ex ringer oss så får vi pratas vid, och om möjligt försöka att träffas.
När valpen lämnar oss är det inte ett slut - det är förhoppningsvis en början till ett långt samarbete.
Det är givetvis helt frivilligt att vara med på våra aktiviteter och träffar. Men kan man inte vara med är det viktigt att ni hör av er någon gång då och då  för vi vill ju veta hundens hälsa, mentalitet och ev. meriter.
Ring hellre en gång för mycket.....

Vid 12-16 månaders ålder vill vi att valpen höftleds- och armbågsröntgas för att vi ska kunna följa upp aveln.
Vi förbehåller oss fri prövningsrätt vid valet av valpköpare.

Välkommen till oss som valpköpare. Vi hoppas och tror att du och din hund kommer att få många härliga, roliga och aktiva år tillsammans

Tillbaka